Om

Min rejse i betydningen af kost for mit velvære begyndte så småt i midten af 00-erne. Der blev for alvor sat fokus på det efter, jeg fik diagnosen ”subklinisk lavt stofskifte med forhøjede antistoffer, det er der ikke noget at gøre ved, og du vil nok have det dårligt til din skjoldbruskkirtel er brændt ud” i starten af 2012.

Jeg gik hjem fra lægen og googlede ”høje antistoffer og høj TSH” og dr. Google sagde, jamen så har du Hashimotos.

Det betyder, at jeg har bevæget mig i det her felt, læst og uddannet mig i mere end 10 år.

Med min mangeårige baggrund som konsulent er jeg vant til at analysere, grave, finde løsninger, tale med mange forskellige mennesker, uddanne og forklare sammenhænge.

Mit CV:

  • NHT®-vejleder – Center for naturlig hormonterapi – en 1½ årig uddannelse
  • Registreret alternativ behandler
  • Ernæringsterapeut RAB – fra Center for Ernæring og Terapi – en 3 årig uddannelse med rødder i Functional Medicine
  • Medlem af IFM – Institute for Functional Medicine
  • Medlem af Foreningen af Danske ernæringsterapeuter (DET)
  • Anatomi, fysiologi og sygdomlære på sygeplejerskeniveau – 300 timer, lægeeksamineret v. læge Ole Købke, Center for Ernæring og Terapi
  • Systemisk coach og supervisor fra Humantouch
  • Systemisk procesleder (NLP master) fra Humantouch
  • HD i finansiering og kreditvæsen

At finde årsagen

Jeg mener, det er vigtigt at arbejde med årsagen til, at der er opstået inflammation og ubalancer i kroppen, som fører til de forskellige symptomer, vi oplever.

Mit bedste råd – søg hjælp via ernæringsterapi til kost-/livsstilsændring, til at udrense tungmetaller, rette kost og mikrobiota, rette op på næringsstofmangler og støtte afgiftning generelt.

Find en behandler, der ser dig. Vi er forskellige, og derfor har vi også krav på forskellige tilgange og løsninger.

Min tilgang er baseret i min viden om og erfaring med biokemien og hormonernes virke i kroppen, og med den kan vi komme rigtig langt.

Er der inflammation i kroppen, kan det føre til ubalancer som fx autoimmun sygdom, hvor kroppen vælger at angribe sig selv og ødelægge vævet eller andre tilstande/sygdomme, er der ofte ubalance i biokemien med mangel på næringsstoffer, der kan også være stress og kludder i hormonerne med østrogendominans med i det samlede billede.

Jeg kan sige baseret på min erfaring, at det kan lade sig gøre at få det godt igen, og få ro i kroppen og glæde i livet.

Privatlivspolitik

Link: Privatlivspolitik