Handelsbetingelser

Nedenfor finder du handelsbetingelser for tinahallasernæring.dk ved Tina Hallas, tinahallas.dk, Broager 17, 2600 Glostrup, CVR 37444413.

Kontakt: M: tina@tinahallas.dk – T: 53 53 92 36

Jeg tilbyder konsultationer, hvor jeg vejleder indenfor ernæring, sundhed og hormonel balance i forhold til, hvad du måtte have brug for. Vejledninger kan være enkeltstående konsultationer eller forløb. Det er også muligt at købe et forløb, hvor test af hormoner indgår i vejledningen. I så fald vil testen blive sendt til dig, da den tages hjemme og om morgenen.

Vilkår og betingelser
Den ydelse/det forløb du ønsker tilføjer du kurven ved tryk på knappen “Tilføj til kurv”. Når du går videre til betaling, og dermed bestiller en konsultation eller forløb, kvitterer du for at have læst og accepteret disse gældende handelsbetingelser. Det samme gælder, hvis du betaler efter fremsendt faktura til bankkonto.

Du kan afbryde købet frem til det tidspunkt, hvor du gennemfører betalingen. Straks efter du har foretaget dit køb, vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen indeholder dit navn og oplysninger om dit køb.

Jeg vil løbende gennemse shoppen for køb og bestræber mig på at sende test og information så hurtigt som muligt, dog forvent at der kan gå op til 3 arbejdsdage.

Som kunde hos tinahallasernæring/tinahallas.dk er det dit ansvar at sætte dig ind i de gældende handelsbetingelser.

Alle konsultationer og forløb betales forud ved opstart med mindre andet aftales. Forløb, der inkluderer test, betales før fremsendelse af test. Alle tests og forløb skal benyttes inden for 12 mdr. med mindre andet er aftalt.

Priser
Alle priser på ydelser som forløb og konsultationer er i DKK og tillægges ikke moms ved køb. Priserne er incl. leveringsomkostninger ved forsendelse til dig.

Priser på Bøger og eBøger er i DKK og er incl. moms og excl. forsendelse.

Hvis leveringsomkostninger/gebyrer tillægges, bliver du i bestillingsprocessen oplyst om det.

tinahallasernæring.dk/tinahallas.dk er til enhver tid berettiget til, uden varsel, at ændre priser. Den pris du skal betale, er den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet. Der tages i øvrigt forbehold for fejl, mangler og systemfejl.

Betaling
Betaling sker kontant i DKK ved køb i webshop eller efter fremsendelse af faktura. Ved brug af Dankort eller anden anvist betalingsform i webshop vil dine kortoplysninger ikke blive gemt af tinahallasernæring/tinahallas.dk. Betaling formidles af OnPay og Nets.

Webshoppen modtager Dankort, Visa og MasterCard.

Levering og ikke afhentede varer
Levering af fysiske varer og tests vil ske til den nærmeste pakkeshop.

Forsinkelse, der skyldes force majeure, krig, lock-out, transportforstyrrelser, maskinhavari, materiale- og fabrikationsfejl og forsinkelse fra underleverandørers side, kan ikke påberåbes af køber. Køber kan i alle tilfælde maksimalt kræve skadeserstatning svarende til det købte produkts værdi.

Pakker, der ikke er blevet afhentet, og som jeg får retur, betaler du selv for at få tilsendt igen. Derudover lægges et håndteringsgebyr på kr. 150,00.

Fortrydelse
Du kan til enhver tid indenfor 30 dage efter gennemført betaling fortryde dit køb af ikke afholdt konsultationstid, forberedelsestid og afhentet testsæt. Har du købt et forløb og brugt af din konsultationstid, og efterfølgende afviser at modtage din test, får du ikke udgiften til konsultationstid refunderet.

Testsæt, der er afhentet fra pakkeshop, tages af hygiejniske årsager ikke retur.

Hvis et testsæt er sendt, men ikke afhentes og derfor returneres til mig, og du ikke har brugt konsultationstid, betragter jeg din ordre som annulleret.

Du vil få refunderet det beløb, du har betalt, fratrukket udgifter til forsendelse og betalingsgebyr. Forsendelse er det givne fragtfirmas gældende takst.

Hvis du fortryder købet af konsultationstid, bedes du kontakte mig hurtigst muligt.

Reklamationsret
Er der mod forventning en mangel eller reklamation over fysiske produkter/test, bedes du kontakte mig uden unødigt ophold for at få udbedret manglen.

Du kan ikke reklamere over afholdt konsultation, såfremt du ikke får det resultat, du forventer. Du skal huske, at konsultationstiden er din, og det er dig, der er ansvarlig for at give udtryk for, hvad du forventer og har brug for i forbindelse med din konsultation.

Planer udarbejdes i samarbejde med dig og er et resultat af vores samtale. Du er ansvarlig for kontakt til mig, hvis du ønsker en revision af planen.

Forbehold
tinahallasernæring.dk tager forbehold for at måtte melde afbud p.g.a. opstået sygdom eller andre pludselig opståede begivenheder, som kræver aflysning af aftalt konsultation.

Hvis du er i et forløb, er det dit eget ansvar at følge den vejledning, du får på skrift, og som er udarbejdet specifikt til dig, baseret på dine testresultater og oplysninger fra det spørgeskema, du har udfyldt og returneret.

tinahallasernæring.dk kan ikke drages til ansvar for, hvordan den vejledning, der gives undervejs i et forløb, anvendes/bruges. Ligeledes tages der forbehold for evt. manglende forståelse for og brug af materialet og rådgivningen både under og efter afsluttet forløb.

Der kan opstå yderligere behov for rådgivning løbende, og derfor må du være indstillet på, at tilkøbe nye konsultationer og rådgivning, hvis det er nødvendig ud over oprindeligt købt konsultation eller forløb.

Disclaimer
Indholdet i hormonterapi vejledningen er skrevet ud fra bedste viden, og kan dog ikke erstatte professionel lægelig diagnostik, rådgivning og behandling.

NHT®-vejledning hos mig kan være et supplement og en hjælp til at komme frem til den rigtige behandling af dine symptomer. Vær opmærksom på:

  • At der vil komme udgifter til både kosttilskud og bioidentiske hormoner
  • At du modtager vejledning, jeg hverken handler med eller behandler med hormoner
  • At NHT®-vejledning ikke kan ændre en diagnose stillet af en læge, det kan ikke erstatte et lægebesøg, og en evt. medicinsk behandling kan kun ændres af din læge
  • At du modtager NHT®-vejledning på eget ansvar, og at du dermed fraskriver dig retten til at gøre krav gældende som følge af symptomer, bivirkninger og/eller følgesygdomme, som mistænkes for at være opstået efter vejledningen.