Generelt er min holdning, at vi ikke behøver opskrifter for at lave antiinflammatorisk mad. Det handler om at vælge de rigtige fødevarer, der kun har en ingrediens. De fødevarer kan nemt udgøre et godt måltid.
Jeg vil til enhver tid anbefale økologiske madvarer for at undgå de hormonforstyrrende stoffer, der kan være i de brugte pesticider. Hvis ikke det er muligt, så er min anbefaling, at du vælger produkter fra lande (fx Danmark), hvor brugen af pesticider, mv. er mindre end i andre lande.
Nedenfor er mit bud på nogle få måltider og opskrifter. Mit håb er, at det kan vise dig, at det ikke er så svært at tilberede god mad, og at det kan hjælpe dig i gang med en kostændring.
Da jeg helst vil undgå gluten altid og æg og mælk i hverdagen, vil mine opskrifter være fri for i hvert fald gluten og æg. Det kan være, at der vil indgå en smule mælk i form af smør i nogle af opskrifterne. Smør tåles oftere, og smør er meget lavt på laktose.
Opskrifter
Læs opskrifterne i gennem og er der ingredienser i, du ved, at du har en allergisk reaktion eller kraftig intolerance overfor, vil jeg bede dig skifte disse ingredienser ud.