Chiaknækbrød med rosmarin

Et lækkert og nemt lavet knækbrød, som ikke indeholde en masse kulhydrater.

Ingredienser

  • 1 dl chiafrø
  • 2 dl vand
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1,5 dl græskarkerner
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin
  • 0,5 dl vand

Fremgangsmåde

Hæld alle kerner og chiafrø, i en skål sammen med salt og rosmarin. Du kan evt. male nogle af græskarkernerne en smule, hvis du synes, de er for store. Tilsæt vand og rør rundt. Lad dejen hvile i 10 minutter, indtil hørfrø og chiafrø har fået mulighed for at suge væsken til sig.

Spred dejen ud på en bageplade med en dejskraber, til dejen er ensartet fordelt. Skær dejen i passende firkanter med en pizzaskærer eller en kniv. Så er det nemt at brække stykker af, når de er bagt.

Bag i ovnen ved 150 grader i 1 time og 15 minutter op til 1,5 time alt afhængig af din ovn.

Lad dem afkøle, inden du knækker dem. Opbevares i et glas med tætsluttende låg.